Kto seje vietor, žne búrku

Progresívny bizár pokračuje. Aj keď Šimečka so svojou kohortou nateraz odtrúbili na ústup z námestí, vôbec nie preto, ako prezentujú, že vraj na upokojenie situácie. Kdeže. Príklady priťahujú a mohlo by sa poľahky stať, že nejaký ozbrojený dôchodca, tentoraz milovník statusov stalinistu Blahu a obdivovateľ teroristov a vrahov typu Che Guevaru, by si mohol streľbu zopakovať práve na druhej strane barikády. Veď napokon príklady hrdinských partizánov, ktoré každoročne oslavujeme sťa najvýznamnejšiu udalosť v našich dejinách, priam priťahujú.

Preto by sa nemal príliš súdruh Blaha zavzdušňovať, pretože k eskalácii napätia v spoločnosti a jej privedenie fakticky na prah občianskej vojny prispieval obrovskou mierou svojimi pravidelnými lžami a prekrúcaním faktov, či prízemnými útokmi. A druhá strana s mentálnymi atlétmi a sociopatmi s nulovou empatiou typu Krupu, Naďa, Cifrovej-Ostrihoňovej, Kolíkovej a ďalších nijako nezaostávala. Ešteže máme tých vymyslených extrémistov.

A tak atentátnika už novinári začínajú škatuľkovať. Vraj bol neúspešný v politike a snažil sa angažovať v hnutí proti násiliu (zrejme nemajú na mysli havloidnú VPN). A vykutrali čosi o spojitosti so Slovenskými brancami, či článkoch kritizujúcich migráciu či neprispôsobivých. Takže je to jasné! Žiaden liberál, tobôž progresívec to nemohol byť, aj keď zakladal spolok Dúha a napokon sám sa už aj vyjadril k pohnútkam svojho činu. Ale kdeže, to tak nemôže byť, stopy vedú k extrémistom a najlepšie k Nočným vlkom, či rovno do Kremľa. To dáva logiku. Preto atentátnik strieľal na Fica, najbližšieho spojenca Orbána v rámci EÚ a faktického spojenca Moskvy.

Logika hodná progresívneho myslenia po užití 5 gramov bieleho z výpredaja, prípadne dôkaz o tom, ako marihuana blahodarne pôsobí na jej konzumentov a vôbec im neškodí.

Pravoslav Kaltenbach