VRAŽDIL A KRIČAL ALLÁHU AKBAR!

LUDWIGSHAFEN – Prokuratúra vo Frankenthale (Porýnie-Falcko) oznámila pozadie hrozného krvavého činu v okrese Ludwigshafen v Oggersheime (Nemecko). Somálčan 18. októbra 2022 brutálne dobodal dvoch mužov s výkrikom „Alláhu Akbar“ a ďalšieho vážne zranil.

Žiadateľ o azyl spáchal vraždy, pretože ho opustila priateľka: „Bol presvedčený, že má nového životného partnera,“ – uviedol hlavný štátny zástupca Frankenthalu Hubert Ströber pre denník Bild. Počas svojej krvilačnosti si 26-ročný Somálčan „bol vedomý toho, že ani jedna z obetí sa s jeho bývalou partnerkou nepoznala“.

Skutky sa teda diali za plného vedomia z iracionálnej nenávisti k nemeckým mužom. Prvou obeťou sa stal 20-ročný Jonas S., ktorý šiel náhodou okolo neho. Malara ho bodol nožom s čepeľou dlhou 20 centimetrov, „s využitím momentu prekvapenia a bezmocnosti“ – uviedol prokurátor.

Keď 20-ročnému kolegovi pribehli na pomoc, Somálčan vrazil vražednú zbraň do krku 35-ročného Saschu K. – podľa prokurátora „s úmyslom zabiť“. Muž nemal šancu prežiť a okamžite zomrel. O chvíľu znova zaútočil na ďalšieho 20-ročného mladíka, údajne mu neuveriteľnou brutalitou bodol do hlavy a následne mu odrezal pravé predlaktie. Časť tela potom odhodil na balkón svojej bývalej partnerky.

Páchateľ následne vošiel do neďalekej drogérie a 27-ročného zákazníka, ktorý stál pri pokladni, bodol do hrude. Napriek vážnym zraneniam sa dokázal vyvliecť na ulicu. Privolaní policajti mu poskytli prvú pomoc a žiadateľa o azyl zastavili štyrmi výstrelmi zo služobných zbraní.

Podľa prokuratúry Somálčan o svojom zločine vypovedal podrobnosti znalcovi z oblasti psychiatrie. V dôsledku „hnevu a žiarlivosti chcel úmyselne zabiť nemeckých mužov“. Lekár zatiaľ(!) muža považuje za vinného. Prokuratúra vzniesla obvinenie z dvojnásobnej vraždy a ťažkého ublíženia na zdraví. Zatiaľ nie je jasné, kedy sa pojednávanie vôbec začne.

Najvyšší čas prestať o týchto beštiálnych činoch informovať, ale im všetkými dostupnými prostriedkami začať predchádzať! Podobné genocídne myšlienky totiž súčasná ústretová legislatíva nie je schopná odhaliť a vystavuje tak autochtónnych obyvateľov veľkému nebezpečenstvu. A to nielen v Nemecku. Ak sa z akéhokoľvek, napríklad klimatického dôvodu, stane Slovensko atraktívnou krajinou pre prisťahovalcov, musíme byť pripravení!

ZDROJ: https://lnk.sk/ldt4

(JB)