Veľká výzva Reconquisty!

Naplň grécky ideál kalokagatie! Pokiaľ každý bude jesť čo chce, bude mať väčšina ľudí pokazené žalúdky a nadváhu. Pokiaľ si bude väčšina ľudí myslieť čo chce, uverí nezmyslom a konšpiračným teóriám šíreným hlavným prúdom či mediálnou alternatívou. Potrebujeme pravdivé informácie, zdravú duchovnú stravu a dbať nielen o svoju myseľ, ale aj o svoje telo. Potrebujeme vzor hodný nasledovania, ktorý nás vytrhne z pasivity. Ba čo viac, my sami sa musíme stať takým vzorom pre svoje okolie. Inej cesty niet.

Veľká výzva Reconquisty je multimediálny projekt – každých 14 dní sa na našich sociálnych sieťach (FACEBOOK, TELEGRAM, TWITTER) objaví jedna výzva a pokiaľ sa do nej zapojíš, môžeš pridať svoje výsledky, fotky, skúsenosti, postrehy užitočné pre ostatných. Čím aktívnejšie sa zapojíš, tým väčšia motivácia a zdravá súťaživosť medzi nami bude! Táto výzva má viesť k tomu, čo naša ľudová slovesnosť pozná pod heslom – v zdravom tele zdravý duch – a nielen to, k dravosti, cieľavedomosti a vôli k moci!

Veľa z toho, čo sa okolo nás deje, nemôžeme nijako ovplyvniť aj keď nás to hnevá. Čo ale môžeme ovplyvniť sú naše znalosti, životospráva, sila a schopnosti. Môžeme ovplyvniť či budeme silní, inteligentní, či dokážeme spolupracovať v komunitách a organizovať sa, či dokážeme vypestovať vlastné potraviny, priučiť sa sebaobrane akýmikoľvek prostriedkami, alebo sa uživiť aj bez korporácií. To všetko skutočne MÔŽEME ovplyvniť. Najprv si vezmeme späť svoje telo a dušu a potom si vezmeme späť svoju zem. Toto je presne tá cesta, ku ktorej vedie naša výzva. Pretože to my sme Futuristi zajtrajška, to my sme Titáni nového veku!

Nie sme v tom sami! Pridávajú sa k nám ďalšie organizácie, informačné portály a iniciatívy z rôznych častí sveta! O všetkom vás postupne budeme informovať. Každé dva týždne zverejníme novú výzvu. Ak chceme dosiahnuť skutočné výsledky, nemôžeme sa obmedziť na 2 týždne aktivity a nie je už viac na čo čakať! Preto už dnes zverejňujeme prvú výzvu!

-red-